Hirdetés

Ezek a színésznők vannak versenyben a Han Solo film női főszerepéért

|

Tessa Thompson és Zoe Kravitz is esélyesek a Han Solo film női főszerepére.

Hirdetés

A Lucasfilm már sikeresen kiválasztotta az ifjú Han Solo-t, most eljött az ideje, hogy a női főszereplőt is beválogassák. A Phil Lord és Chris Miller páros által rendezett előzményfilm már jócskán lerövidítette a versenyben maradottak listáját, a hírek szerint Tessa Thompson, Naomi Scott és Zoe Kravitz a legesélyesebbek a szerepre.

Hirdetés

Az információ a Variety-től származik, akik szerint mind a három színésznő tesztelésre került a hét folyamán Londonban. Thompson a Dear White People-al és a Creed-del szerzett magának nevet, de a Lucasfilm-et birtokló Disney-vel is jó viszonyt ápol, hiszen ő fogja eljátszani a Valkyrie-t, a stúdió által készített Thor: Ragnarokban. Scott-nak már tapasztalata is van a sci-fi világában, ugyanis ő fogja alakítani a rózsaszín Ranger-t a közelgő Power Rangers moziban. Mindhármuk közül mégis leginkább Kravitz érezheti otthon magát a nagyköltségvetésű filmek között, hiszen szerepelt már X-Men filmben, játszott A beavatott szériában és a Mad Max: A harag útjában is kapott szerepet. Legközelebb a novemberben érkező Harry Potter előzményben, a Legendás állatok és megfigyelésükben láthatjuk.

Az egyelőre tisztázatlan, hogy pontosan ki is az a vélhetően új karakter, akinek a szerepére annyira pályáznak ezek a színésznők, de abból kiindulva, hogy Donald Glover-t szóba hozták a fiatal Lando Calrissian eljátszásával, nem kizárt, hogy éppenséggel Han Solo cimborájának az egyik rokonáról lehet szó.

A nemi és faji diverzitás nagyon fontos a Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy számára, aki korábban elmondta, hogy reményei szerint előbb-utóbb egy nő is ülhet valamelyik film rendezői székében. Az ébredő Erőben mind két oldalnak sikerült kedvezniük, hiszen amellett, hogy bemutattak egy új fekete főszereplőt, egy hasonlóan domináns, vagy inkább még dominánsabb karaktert alkottak Rey-el. Decemberben folytatódik ennek az újfajta látásmódnak a kibontakozása, amikor is megérkezik a Zsivány Egyes Felicity Jones Jyn Erso-jának főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.