Hirdetés

Matt Reeves megmutatta, hogy milyen lesz a címszereplő járgánya a The Batmanben

|

Robert Pattinson ezzel fog hasítani Gotham utcáiban.

Hirdetés

Ugyan továbbra is másfél év választ el minket a legújabb Batman-adaptációtól, a rendezői pozíciót betöltő Matt Reeves szerencsénkre aktív a közösségi médiában, és előszeretettel posztol a jelenleg is forgatás alatt álló produkcióval kapcsolatban.

Hirdetés

Miután korábban szemügyre vehettük a Denevérember jelmezét egy rövid, végtelenül hangulatos, viszont stilizált videón, ezeken a fotókon azonban végre teljes egészében megcsodálható nemcsak a Robert Pattinson alakította címszereplő, de az általa használt Batmobile is. Azt rögtön meg lehet állapítani, miszerint a hetvenes évek Dodge Chargereire emlékeztető denevérjárgány határozottan eltér minden korábbi élőszereplős designtól, egyszerre modern és klasszikus beütésű, nem mellesleg meglepően autószerű.

A filmben továbbá Zoe Kravitz (Macskanő), Jeffrey Wright (James Gordon) Andy Serkis (Alfred), Colin Farrell (Pingvin), Paul Dano (Rébusz), John Turturro (Carmine Falcone), illetve Peter Sarsgaard (Gil Colson) is benne lesz, és habár a történetéről kevés hivatalos infónk van, a cselekmény a hős pályafutásának második évét fogja feldolgozni. A The Batmant előreláthatóan 2021. június 25-én mutatják be a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.