Hirdetés

The Belko Experiment - előzetesen James Gunn furdulatos és véres horrorja

|

A legbrutálisabb társadalmi kísérletet mutatja be a The Belko Experiment.

Hirdetés

A hamvaiból visszatérő Orion Pictures bemutatta a The Belko Experiment első, korhatáros előzetesét. A film egy mindentől távol eső iroda épületben játszódik, ahol a gyanútlan alkalmazottakra egy eszelős kísérlet vár, amelyben arra kényszerítik őket, hogy kezdjék el társaik gyilkolását, különben sorra detonálják a fejükbe ültetett robbanószert. A forgatókönyv A galaxis őrzői briliáns írójának és rendezőjének, James Gunn-nak az agyából pattant ki, míg a rendezést Greg McLean (Wolf Creek - A haláltúra) végezte.

A trailer alul magyar felirattal is nézhető!

Hirdetés

A filmet szűkebb körben, a Torontoi Nemzetközi Filmfesztiválon már bemutatták, és a visszajelzések alapján joggal várhatjuk a 2017-re eső premiert. Az előzetes tökéletesen felfázolja, hogy milyen típusú erőszakra és fordulatokra számíthatunk, amit a csupa ismerős arcokkal teletömött stáb még izgalmasabbá tesz.

A The Belko Experiment 2017. március 17-én érkezik a mozikba. Főbb szerepekben John Gallagher Jr, Tony Goldwyn, Adria Arjona, John C. McGinley, Josh Brener, Michael Rooker, Sean Gunn és Melonie Diaz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.