Hirdetés

The Circle képek - Emma Watson elveszi a magánéletünket

|

Hirdetés

A napokban kezdődött meg a The Circle forgatása Fillmore, California államban. A filmet James Ponsoldt rendezi Dave Egger könyvéből. A történet egy fiatal lányra koncentrál (Emma Watson), akit felvesz egy hatalmas internetes cég (Circle), hogy segítsen nekik összekötni a felhasználók emailjét, közösségi profiljukat, banki adataikat és vásárlásaikat a saját univerzális operációs rendszerükkel, ezzel létrehozva egy online adatlapot és az előzekénység és átláthatóság új dimenzióját. A regény egy kényes terepre tévedve válik izgalmas thrillerré. Az új digitális világ felé fordul, ahol a privát élet szinte már nem is létezik, hisz minden adatot és mozdulatot felvesznek és tárolnak az emberekről. A főszerepben: Tom Hanks, John Boyega, Karen Gillan, Patton Oswalt és Bill Paxton. Egyelőre csak Emma Watsonről tudunk pár képet mutatni, mert épp nagyban zajlik a forgatás, és többnyire kaliforniai stúdiókban. [gallery ids="67999,68000,68001,68002,67998"]

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.