Hirdetés

The Current War - Tom Holland is csatlakozhat Cumberbatch feltalálósdijához

|

Tom Holland a Marvel egy másik új hősének, Benedict Cumberbatch-nek segíthet egy teljesen más háborúban az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni rendezőjének új filmjében.

Hirdetés

A The Weinstein Company régóta tető alá akarja már hozni a The Current War névre keresztelt történelmi drámáját, amelyben két neves feltaláló, Thomas Edison és George Westinghouse versengését láthatjuk megelevenedni.

Hirdetés

A két főszerepre Benedict Cumberbatch és Michael Shannon szerződtek le: Cumberbatch Edison lesz, Shannon pedig Westinghouse (korábban Jake Gyllenhaal-t szerették volna megnyerni). Ami Tom Hollandot illeti, ő a The Hollywood Reporter értesülései szerint Edison asszisztense lehet, ha aláír. A mellékszerepekben rajta kívül Katherine Watherston (Legendás állatok és megfigyelésük, Beépített hiba), mint Westinghouse felesége és Nicholas Hoult (X-Men: Az elsők, Mad Max: A harag útja), mint Nikola Tesla lesz látható. 

A The Current War forgatókönyvét Michael Mitnick (Az emlékek őre) körmölte, a rendezői székbe az Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni (Me and Earl and the Dying Girl) készítője, Alfonso Gomez-Rejon huppanhatott bele. Korábban egyébként már többen is megpróbálták összehozni a filmet, például Timur Bekmambetov és Ben Stiller.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.