Hirdetés

Első képeken és ízelítőn a The CW idei nagy szuperhősös crossovere

|

Mind nagyon várjuk Flash, a Zöld Íjász, Supergirl és A holnap legendái egyesülését, amit egy pofás teaseren és első képeken már láthatunk is.

Hirdetés

Most, hogy már Supergirl is a The CW műsorán lendülhet akcióba, vele együtt hamar elhoznak nekünk egy nagyszabású négyes crossover-t a DC szuperhősös sorozatai között, beleértve a Zöld Íjászt, a Flash-t és A holnap legendáit. Az Entertainment Weekly exkluzív tartalmakkal szolgált a várva várt eseményről, amiről lejjebb nézhetitek meg az összegyűjtött anyagokat, a rövid promóért pedig felfelé érdemes görgetni. 

Hirdetés

A CW már bejelentette, hogy ennyi szuperhőssel a Dominators nevezetű telepatikus képességekkel bíró idegen faj fogja felvenni a harcot, a nagy crossoverben pedig olyanok tűnnek fel, mint a már említett Zöld Íjász (Stephen Amell), Supergirl (Melissa Benoist), Citizen Steel (Nick Zano) Vixen (Maisie Richardson-Sellers), Heat Wave (Dominic Purcell), Atom (Brandon Routh), de még sorolhatnánk. A friss képeken láthatjuk Cisco-t (Carlos Valdes), valamint egy testvéri találkozást Sara (Caity Lotz) és Laurel Lance (Katie Cassidy) között. A következő galériában ti is megnézhetitek ezeket, köztük az EW új számának borítóját és egy szuper fotósorozat darabjait az Íjász-Flash-Supergirl trióval.

Már csak kevesebb, mint egy hónap van még hátra az igencsak izgalmasnak ígérkező crossoverig. Ti várjátok már a The CW nagyszabású szuperhősös eseményét? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.