Hirdetés

The Flash 3. évad - Grant Gustin beszélt a Flashpointról

|

Újabb részletekre derült fény a 3. szezonban érkező Flashpoint-történetről.

Hirdetés

Mikor nyár elején kiderült (amire a 2. évad befejezése elég egyértelműen utalt, és szinte mindenki számított rá), hogy a The Flash 3. szezonjában érkezik a Flashpoint szál, rögtön hatalmasat ugrott a várakozási faktor a következő etap után. Nem csak amiatt, mert ez a sztori minden bizonnyal felforgatja majd nem csak Barry és csapatának életét, hanem az egész CW-s képregényuniverzumot, hanem mert ezzel az egyik legismertebb és legkedveltebb történet elevenedik majd meg a képernyőkön.

Hirdetés

Ugyan ennél, és egy előzetesnél többet még nem kaptunk a 3. évadból, most szerencse ez megváltozott, ugyanis egy Kevin Smith-szel történő interjúban a Comic-Conon a főszereplő Grant Gustin elárulta, hogy:

Azt hiszem kijelenthetem, hogy a Flashpoint szál nem fedi le az egész évadot, de lesznek állandó következményei.

Az interjú kitért arra is, hogy Barry miért döntött úgy, hogy mégis visszamegy az időben és megmenti a szülei életét (holott tudja, hogy a múltat nem lehet megváltoztatni következmények nélkül) pláne azután, hogy Iris elmondta neki, hogy szereti. Gustin elmagyarázta:

Hiába győzte le Barry Zoom-ot, hiába mondja el neki Iris azt, amit mindig is hallani akart, legbelül mégis üresnek érzi magát. Egy kicsit mintha önzőnek tűnhet a viselkedése, de nem. Ez inkább olyan, hogy: "ez a két Speedster miattam ölte meg őket, miattam vette el az életüket, de ők megérdemlik az esélyt a normális életre. Meg kell adnom nekik ezt a lehetőséget".

Kiváncsian várjuk,mi készteti majd arra főhősünket, hogy visszacsinálja ezt az egész helyzetet, és újra elveszítse a szüleit. A The Flash 3. szezonja október 4-én indul útjára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.