Hirdetés

Megvan, hogy ki rendezheti A tetovált lány folytatását

|

Majdnem elsiklottunk felette, hogy a Sony-nak megvan a kiszemeltje, aki ledirigálhatja A tetovált lány folytatását, a negyedik Millenium-könyvet, a The Girl in the Spider's Webet.

Hirdetés

Stieg Larsson Millennium-trilógiája kis hazánkban és világszerte is bestseller lett. Mikael Blomkvist és Lisbeth Salander történetét egy három részes tévéfilm-sorozatban a svédek is adaptálták, majd Hollywood is lecsapott a sztorira: Daniel Craig és Rooney Mara főszereplésével 2011-ben David Fincher  forgatott filmet  az első részből, A tetovált lányból (Mara még egy Oscar-jelölést is bezsebelt a szerepért). A rajongók azóta is epedve várják, hogy mikor láthatják a mozivásznon A lány, aki a tűzzel játszik és A kártyavár összedől című folytatásokat, azonban a megfilmesítési jogokat birtokló Sony úgy döntött, hogy átugorja a következő két részt, figyelmen kívül hagyja azok eseményeit és rögtön a negyedik könyv adaptációjával foglalkozik, amelyet már nem a 2007-ben elhunyt szerző írt.

Hirdetés

Az Ami nem öl meg (angolul The Girl in the Spider's Web) című kötetet David Lagercrantz vetette papírra, amelyből Steven Knight (Locke - Nincs visszaút, Eastern Promises - Gyilkos ígéretek) faragott forgatókönyvet. Most végre mozgolódás van a projekt körül: a Variety értesülései szerint a Vaksötétet és az Evil Deadet Fede Alvarezt szeretné a stúdió megnyerni. Rooney Mara visszatérésére számíthatnak a rajongók, akik azért joggal reménykednek Daniel Craig részvételében is, elvileg a kötet történetében Salander (Mara) és Blomkvist (Craig) kémek, kiberbűnözők és kormányügynökök halálos világában nyomoznak.

Arról egyelőre nincs információnk, hogy pontosan mikor kezdődhet a forgatás, de valamikor jövőre láthatnak hozzá - persze ez nagyban függ attól, hogy Alvarez rábólint-e a felkérésre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.