Hirdetés

Egy régi ismerős is visszatér a The Walking Dead következő évadaiban

|

A többesszám sem véletlen a szalagcímben.

Hirdetés

Andrew Lincoln távozása alapjaiban változtatta meg a The Walking Deadet a legutóbbi évadjában, habár rögtön leleplezésre került, hogy Rick Grimes történetének még közel sincs vége. Sokkal kevesebb szó esett azonban egy másik kulcsszereplő távozásáról, a Maggie Rhee karakterét megformáló Lauren Cohanről, aki eredetileg azért intett búcsút a zombidrámának, hogy szerepet vállalhasson egy másik sorozatban. Igen ám, de a Whiskey Cavalier mindössze egyetlen évadot követően kaszát kapott, szóval meglehetősen nagy mázli volt, hogy a TWD alkotói nyitva hagytak egy egyértelmű kiskaput Cohan visszahozására a jövőben.

Hirdetés

Mint az most ugyanis a sorozat New York Comic-Con panelján kiderült, a színésznő már a hétfőn útjára induló 10. évad néhány epizódjában szerepelni fog, de az újonnan berendelt, szám szerint 11. évadtól ismét állandóként élvezhetjük majd a jelenlétét. A karakter ideiglenes távozását azzal magyarázta a show, hogy a Rick elvesztését követő években Maggie a fiával együtt csatlakozott Georgie csoportjához, hogy segíthessen más közösségek újjáépítésében - ennélfogva a visszatérése alapos magyarázatra szorul, de ráérnek még ezen rágódni.

A The Walking Dead legújabb, 10. évadja a világpremierrel egyidőben, október 7-én, hétfőn hajnalban érkezik az RTL Spike-ra. Az első részt eredetiben, vagyis angol nyelven, feliratozva láthatjuk, a többi epizód viszont már magyarul érkezik a szinkronpártiak örömére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.