Hirdetés

Thor: Ragnarok - Jeff Goldblum és Karl Urban csatlakoztak a stábhoz, első képen a főellenség

|

Nem akármilyen színészek alkotják a Thor: Ragnarok stábját, sőt még a főellenségről is lehullott a lepel.

Hirdetés

A Thor: Ragnarok már akkor egy nagyon jó filmnek ígérkezett, amikor megtudtuk, hogy a címszerepet játszó Chris Hemsworth és a Hulkot alakító Mark Ruffalo közös kalandban fognak részt venni, mindezt ráadásul a Hétköznapi vámpírokat jegyző Taika Waititi dirigálja majd. Most az új stábtagokról is lerántotta a leplet a stúdió, mi pedig alig jutunk szóhoz.

Hirdetés

"A kétszeres Oscar®-díj nyertes Cate Blanchett ("Blue Jasmine," "Carol, "Hamupipőke") csatlakozik Marvel Stúdió "Thor: Ragnarokjához" a misztikus és nagy hatalmú gonosztevő, Hela szerepében. Vele együtt Jeff Goldblum ("A függetlenség napja: Feltámadás," "A Grand Budapest Hotel," "Jurassic Park") szintén csatlakozik a stábhoz, Grandmaster szerepében, Tessa Thompson ("Creed," "Selma") elsőként kelti életre a klasszikus hőst, Valkyriet a nagy vásznon, míg Karl Urban ("Star Trek" trilógia, "Gyűrűk Ura: A király visszatér") Skurge szerepében adja hozzá tudását a filmhez."

Thor harmadik önálló filmjében szintén visszatér Tom Hiddleston Loki szerepében, Idris Elba Heimdallként és Sir Anthony Hopkins, mint Odin.

Kevin Feige, a Marvel Stúdió elnöke így nyilatkozott az új csatlakozókkal kapcsolatban: "A Thor franchise folytatása erőteljes és egyedi lesz, és a stábot erősítő Catetel, Jeffel, Tessaval, Karlal és Markkal létrehozhatjuk az eddigi legveszélyesebb és leghősiesebb kalandját. Felbecsülhetetlen az a hamisítatlan, nyers tehetség, amelyet ezek a színészék hoznak a vászonra. Megtiszteltetés lenne, ha csak az egyikük csatlakozna a Marvel Filmes Univerzumhoz, de az, hogy mindnyájukat velünk tudhatjuk, az egészen hihetetlen."

Hela - Thor: Ragnarok
Hela - Thor: Ragnarok

Ezzel megerősítésre került az is, hogy Cate Blanchett fogja alakítani a film ellenlábasát Helát, akiről az első koncepciós képet fent láthatjátok. A képregényekben Hela Loki lánya, aki a filmek állása szerint, jelenleg Asgard trónján ül, Odinnak adva ki magát. Blanchett karaktere a holtak istennőjeként is ismert, így azt hiszem Thor örülni fog, hogy Hulkot is maga mellett tudhatja az ellene vívott harc során. Nektek mennyire impozáns a stáb?

A Thor: Ragnarok 2017. november 3-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.