Hirdetés

Mark Ruffalo elszólta magát a Thor: Ragnarok kapcsán

|

Lehetséges, hogy a Hulkot alakító Mark Ruffalo lelőtte a Thor: Ragnarok egyik fontos fordulatát.

Hirdetés

Vannak sztárok, akikből erőszakkal sem lehet kihúzni semmit a közelgő filmjeik kapcsán, mások azonban szeretnek a nézők kedvében járni, és borzolni a kedélyeket. Mark Ruffalo úgy tűnik, hogy utóbbiak táborát erősíti, hiszen a közelmúltban már elkotyogta, hogy Cate Blanchett lesz a jövőre érkező Thor 3 gonosza, amit azóta már meg is erősítettek.

Hirdetés

Ruffalo újabban ismét elszólta magát, ezúttal pedig a cselekmény egyik fontos fordulatát lőhette le, úgyhogy csak az olvasson tovább, aki ki van békülve a spoilerekkel - még ha ez valószínűleg csak a film megtekintése után derül ki, hogy igaz-e vagy sem.

Cate Blanchett a gonoszok leggonoszabbikát fogja alakítani. Ki fog nyírni minket (Thorral). Nagyszerű szerepet fog eljátszani.

Nos, a Cate Blanchett által alakított Heláról annyit fontos tudni, hogy ő uralkodik Hel fölött, mely a halottak világa, illetve Niffleheimet is magáénak tudhatja. Ruffalo szavait tehát lehet úgy értelmezni, hogy Thor és Hulk önszántukból meglátogatják Helt, de úgy is, hogy Hela valóban végez velük, és így kerülnek a holtak birodalmába. Így vagy úgy, izgalmas lesz látni, ahogy az egykori tünde királynő szerepében tündöklő Blanchett ezúttal egy gonosz, de legalább annyira erős - ha nem erősebb - karaktert fog megformálni.

A Thor: Ragnarokra természetesen visszatér Chris Hemsworth Thorként, valamint láthatjuk Tom Hiddlestont Lokiként, Idris Elbát Heimdallként, Anthony Hopkinst Odinként, Karl Urbant Skurge-ként, illetve Jeff Goldblumot Grandmasterként. Az egyedüli hiányzó Natalie Portman lesz, de ilyen szereplőgárda mellett észre sem vesszük majd a hiányát - legalábbis bízzunk benne.

Ti is kíváncsiak lettetek, hogy Cate Blanchett Helája mit tartogat majd a hőseink számára?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.