Hirdetés

Több új világot is megismerhetünk a Westworld második szezonjában

|

Nem csak a vadnyugaton leszünk.

Hirdetés

A Westworld-öt sokan a 2017-es év egyik legjobb sorozataként tartják számon, így teljesen jogos, hogy az HBO már elő is rukkolt azzal, hogy érkezik a második évad. Miután pedig megnézhettük az új szezon, Super Bowl-on debütált első előzetesét, jöjjön egy parányi információ, mely a rajongók számára mindenképp érdekesnek bizonyulhat. 

Hirdetés

Aminthogy az előző évadban megismerhettük Delost, a vadnyugat-tematikájú parkot, úgy az alkotók bizony erőteljesen kacsintgatnak (mi több: utalgatnak!) arra, hogy ezúttal méginkább tágítják majd ezt az izgalmas jövőbeli univerzumot. A trailerben, amelyet a Super Bowl alatt láthatott a közönség, a szemfülesebb fanok észrevettek egy kvázi titkos weboldalt (http://delosdestinations.com/), amely szerint Deloson kívül hat (azaz 6) park van, amely látogatható. Joggal remélhetjük, hogy ebből a maradék ötből kapunk majd kisebb-nagyobb ízelítőt. A széria új évadja április 23-án debütál az HBO-n, illetve az HBO GO-n, az előző epizódokat utóbbi honlapján meg is tekinthetitek! 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.