Hirdetés

Tom Cruise miatt csúszhat a Mission: Impossible 6?

|

Még el sem kezdődött a Mission: Impossible 6 forgatása, de egyes pletykák már a Paramount és Tom Cruise közötti nézeteltérésekről szólnak.

Hirdetés

December óta nem sok érdemi dolog történt a Mission: Impossible 6 háza táján, és sokáig eme hírzárlat alapján arra lehetett gondolni, hogy minden a tervnek megfelelően megy, és még idén nyáron neki is állnak leforgatni Ethan Hunték legújabb kalandját.

Hirdetés

Annyi a napokban bizonyossá vált, hogy a produkció nem veszi kezdetét az ősz beállta előtt, amiért egyes pletykák szerint Tom Cruise pénzéhsége okolható. A franchise arca és legnagyobb sztárja ugyanis állítólag az új Múmia reboot/remake-ért kapott pénzösszeget követeli a Paramounttól is, míg a stúdió a Titkos nemzetért fizetett gázsit gondolná reálisnak Cruise számára. Ugyanakkor arról is pletykálgatnak, hogy a Paramount játssza a rosszfiú szerepét a történetben, és Cruise mellett Christopher McQuarrie rendező, és egyéb producerek honoráriumait is csökkenteni szeretné.

Szerencsére a Paramount még nem tűzött ki időpontot a legújabb lehetetlen küldetésnek, úgyhogy ez a mostani összetűzés - akár valós, akár kreált - egyelőre semmi ráhatással nincs a produkcióra. A legfrissebb jelentések szerint Cruise-ék januárban kezdhetik el a forgatást, ha akkor sem állnának kamera elé, akkor talán elkezdhetnek a rajongók aggódni a csúszás miatt.

A Mission: Impossible 6 legkorábban 2017 végén vagy 2018 nyarán érkezhet a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.