Hirdetés

Tom Hardy szívesen lenne James Bond

|

A brit fenegyerek szívesen vedelné a vodka-martinit.

Hirdetés

Már a fene sem tudja nyomon követni, hogy Daniel Craig éppen mutat hajlandóságot arra, hogy újra James Bond legyen, vagy sem, de természetesen a rajongók már tűkön ülve várják, hogy valamerre elinduljon a franchise körüli csiki-csuki. Most Tom Hardy bolygatta fel a kedélyeket.

Hirdetés

A brit fenegyereket is a lehetséges utódok között emlegették Michael Fassbender, Tom Hiddleston és Idris Elba személyével karöltve. Ennek kapcsán Hardy viszont gyorsan eloszlatott néhány rajongói fantáziát, mely szerint még Daniel Craignél is brutálisabb James Bondot kapnának:

Mi színészek úgy tartjuk, ha szóba kerülsz, akkor automatikusan ki is estél a versenyből... Ha szóba kerültem, akkor ez a lehetőség elúszott.

Egy újabb álommal kevesebb, gondolhatnánk, de lássuk be, hogy Bondot eddig sem a már befutott, Oscar-jelölt aktorok alakították, hanem feltörekvő, nem tehetségtelen szépfiúk. Hardy viszont szóba is hozta, hogy ki lehetne a megfelelő rendező az újabb kalandhoz, akivel már több ízben is dolgozott együtt. Természetesen Christopher Nolanről van szó.

Milyen fantasztikus rendező lenne egy Bond-filmhez. Mivel Daniel [Craig] annyira jó volt, valamint [Sam] Mendes és [Barbara] Broccoli lenyűgöző munkát végeztek, amit nagyon nehéz lenne újra alkotni. Nagyon érdekel, hogy a széria következő fejezete milyen irányba megy el, és ha olyan valakit említünk, mint Christopher Nolan, aki egy nagyon erőteljes személyiség ahhoz, hogy valami újat hozzon és elmélyítse... újra.

Nolan köztudottan nagy rajongója Bondnak (egyik kedvenc filmje az Őfelsége titkosszolgálatában, amelyből szépen merített az Eredet fináléjában) és régi vágya, hogy rendezhessen egy epizódot a szériából. Ugyanakkor Mendes elmondása szerint már a Skyfallt is Nolan filmjei - elsősorban A Sötét Lovag - ihlették, Broccoliék pedig lehet, hogy más irányba indulnának. Azért lássuk be, hogy nem lenne rossz egy Nolan által dirigált Bond-mozi (amelynek a zenéjét Hans Zimmer szerzi), és Hardy ha Bond nem is, ellenlábas lehetne. Csak valamerre induljanak már el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.