Hirdetés

Tom Holland Pókember selfievel jelentkezett a forgatásról

|

Tom Holland a magasból örökítette meg önmagát a Pókember: Hazatérés forgatásán.

Hirdetés

A Marvel és a Sony közös Pókember rebootjának forgatása már lassan egy hónapja zajlik, azóta pedig temérdek lesi fotó érkezett már az álarcos szuperhősről, de most egy hivatalosabb forrásból érkező képet nézegethetünk.

Hirdetés

A Pókember: Hazatérés 2017. július 7-én érkezik a mozikba, azaz éppen tegnap volt egy napja annak, hogy már csak 1 évet kelljen várnunk a filmre. A falmászót alakító Tom Holland pedig ennek alkalmából Instagramon megosztott egy selfiet, amelyen az ikonikus jelmezben pózol.

Holland idén az Amerika Kapitány: Polgárháborúban mutatkozott be először Pókember szerepében, és habár rövid ideig volt csak a vásznon, a legtöbbünket meggyőzte az alakítása.

A Jon Watts rendezte filmben csatlakozni fog még hozzá Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Michael Keaton, Logan Marshall-Green, Kenneth Choi, Zendaya, Donald Glover, Martin Starr, Michael Barbieri, Laura Harrier, Tony Revolori és Angourie Rice.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.