Hirdetés

Transformers 5 - Michael Bay reagált a náci zászló körüli felháborodásra

|

A Transformers: The Last Knight már a forgatása során nagy port kavar, Michael Bay rendező pedig próbál magyarázkodni.

Hirdetés

Mielőtt beleugranánk a legfrissebb Transformerses hírbe, vegyük sorra, hogy mi minden történt az elmúlt időszakban. Nemrégiben megtudtuk, hogy az ötödik filmben már nem csupán az Autobotokra és az Álcákra számíthatunk, hanem mini-Dinóbotok, nácik és még Artúr király is felbukkan.

Hirdetés

Utóbbi már nem újdonság, de a mini-Dinóbotok, na meg persze a nácik behozatala egészen új fordulat, ami azt sugallja, hogy a II. világháborúban fogunk kikötni. Ami ennél is érdekesebb, hogy ennek apropóján a Transformers stábja egy hatalmas náci zászlót akasztott ki Winston Churchill egykori házára, ami természetesen nagyon böki a csőrét az angoloknak. A filmet rendező Michael Bay a BBC-nek elmondta, hogy:

"Annyit szeretnék leszögezni, hogy az emberek még nem láthatták ennek a filmnek a forgatókönyvét, és nem tudják azt, hogy Churchill egy hatalmas hős a történetben. Ő maga is mosolyogna a Last Knight-on. Nem látták a filmet, nem ismerik a végét, és nem tudják, hogy miért is akkora hős benne Churchill. Szóval, ahogyan a stáb is mondta, 'Ő is mosolyogna ezen'."

Na várjunk egy percet. Winston Churchill benne lesz egy Transformers filmben? Amíg ezt emésztjük, hallgassuk meg Bay további mondandóját:

"Mikor megnézitek a filmet, érteni fogjátok. Én például, talán több veteránnal és aktívan szolgáló katonával dolgoztam együtt, mint bármelyik más rendező a világon. Sosem tennék olyat, amivel megsértem a veteránokat."

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy valóban szükséges-e egy ilyen témát bolygatni azért, hogy teljes legyen az ötödik rész története. A Paramount Pictures egyelőre nem kommentálta az esetet, de 2017. júniusában kiderül, hogy mi sül ki a Transformers 5-ből, ha egy nemzeti hőst és mini-Dinóbotokat is hozzáadunk a recepthez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.