Hirdetés

Anthony Hopkins csatlakozott a Transformers: The Last Knight stábjához

|

Egy igazi lovag is az új Transformers stábját erősíti Sir Anthony Hopkins személyében.

Hirdetés

Egy igazi legenda csatlakozott a soron következő - szám szerint 5. - Transformers mozihoz, a The Last Knighthoz, méghozzá nem kisebb név, mint egy valódi lovag, az Oscar-díjas Sir Anthony Hopkins.

Hirdetés

Hopkins szereplését a twitteren jelentették be és egyelőre még tisztázatlan, hogy emberi szereplőt fog alakítani, vagy valamelyik giga robotot fogja megszólaltatni, de akármelyik is lesz, a sorozat nem arról híres, hogy maradandó színészi alakításoktól roskadozna. Éppen ellenkezőleg: John Turturro, Jon Voight, Frances McDormand és Stanley Tucci inkább haknizott egyet egy jó zsíros csekkért, de ezekben a filmekben egyébként is statisztaként funkcionálnak a robbanások és zúzások közepette az emberi szereplők.

Akik között ismét megfordul A kihalás kora főszerepét, Cade Yeagert alakító Mark Wahlberg és az első trilógiából Lennox századost megformáló Josh Duhamel is. Az aktuális lányt/biodíszletet - név szerint Izabellát - Isabela Moner játssza, míg Jerrod Carmichael (Rossz szomszédság) egy eddig ismeretlen karaktert fog megformálni.

A Transformers: The Last Knight jövő héttől kezd el forogni, ezúttal is Michael Bay értő(?) kezei alatt (de most már aztán tényleg utoljára), a forgatókönyvért pedig a Vasember írópárosa, Art Marcum és Matt Holloway, valamint A sólyom végveszélybent is körmölő Ken Nolan felel majd. Az elkövetkező években nem maradunk Autobotok és Álcák nélkül, ami nem csoda, hiszen az eddigi 4 film 3.7 milliárd dollárt hozott világszerte: 2018-ban érkezik az Űrdongó spin-off, a Transformers 6 pedig 2019-re lett beígérve. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.