Hirdetés

Dátumot kapott a Tűzgyűrű 2

|

Vége a bizonytalanságnak, a Universal és a Legendary Pictures végre bejelentették a Tűzgyűrű 2 hivatalos részleteit, ezáltal a stábot és a dátumot is ismerjük.

Hirdetés

A Guillermo del Toro által rendezett, 2013-as Tűzgyűrű igencsak megosztó volt megjelenésekor. Míg sokan kellemesen szórakoztatónak tartották a Jaegerek és a Kaijuk összecsapását kvázi egy nagyobb mértékű Godzilla-filmnek tekintve azt, addig sokan meg voltak róla győződve, hogy nem több egy buta és unalmas látványfilmnél. A Tűzgyűrű nemzetközi szinten nem lett bukás és Del Toro egyébként is egy franchise alapkövének tekintette gyermekét, amely megágyaz a sikeresebb folytatásoknak, így a Universal és a Legendary Pictures kiadók sok huzavona után zöld utat adtak a következő résznek. 

Hirdetés

Azt már korábban bejelentették, hogy a Star Wars legutóbbi epizódjában megismert John Boyega lesz a főszereplő, amit a legújabb hivatalos közlemény újfent megerősít, viszont ennél többet is elárul. A Tűzgyűrű 2 rendezője már biztosan Steven S. DeKnight (Spartacus, Daredevil) lesz, akit Guillermo del Toro, Thomas Tull és Mary Parent producerek támogatnak majd. A folytatás - hasonlóan elődjéhez - 3D-s lesz, 2018. február 23-án jön, ami viszont a legérdekesebb a sajtóközleményben, hogy egyedül Boyegát említik a színészek közül, a korábbi rész színészeit (Charlie Day, Charlie Hunnam, Rinko Kikuchi) nem. 

Mivel a Tűzgyűrű Kínában erősen teljesített és erre a kiadó is felhívta a figyelmet, ezért várható, hogy a következő felvonás esetében jobban nyitnak majd a szóban forgó és hatalmas potenciállal rendelkező piac felé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.