Hirdetés

Új premierdátumot kapott Az útvesztő harmadik része

|

A főszereplő balesete miatt eltolt young adult sci-fi megkapta az új premierdátumát.

Hirdetés

Még múlt hónapban közölte a 20th Century Fox, hogy Az útvesztő-trilógia záróakkordjának a bemutatóját törölte és új premiert keres neki. Az okot a főszerepet alakító Dylan O'Brien a forgatáson elszenvedett súlyos balesete okozta, akit egy akciójelent felvétele során elütött egy autó. Már akkor bizonyos volt, hogy ez kihatással lesz a forgatás, valamint a premier menetére és most már azt is tudjuk, hogy mennyire.

Hirdetés

Az útvesztő: Halálkúra bemutatója 2017 február 17-ről 2018 január 12-re módosult, vagyis majdnem egy évet csúszik a premier. Ez persze érthető, hiszen O'Brien ugyan szépen gyógyul, nem lehet tudni, hogy pontosan mikor áll készen a forgatásra. A kérdés csupán az, hogy addigra nem fog e lecsengeni a young adult láz, hiszen már a második rész, a Tűzpróba is az elvárások alatt teljesített. Mindenesetre már az pozitívum, hogy hollywoodi jó szokáshoz híven, az utolsó epizódot nem szedik két részre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.