Hirdetés

Új rendezőt kapott az Uncharted film

|

Mivel számos rendező kihátrált már, az Unchartedhez új rendezőt kellett találni.

Hirdetés

Egy ideje már tervezgetik az Uncharted megfilmesítését, de valahol mindig elakadt a projekt, évek óta csak tologatják jobbról balra. Legutoljára akkor kaptunk hírt a filmről, amikor bejelentették, hogy Joe Carnahan beszáll forgatókönyvíróként, ám csak úgy, a rendezői teendőket nem vállalta, inkább lelépett Bad Boys for Life-ot készíteni. (Ebben újra összehozzák Wil Smith-t és Martin Lawrence-t.)

Hirdetés

A Sony Pictures választása a posztra Shawn Levy lett, aki eddig főleg családi filmeket vagy komédiákat rendezett, többek között az Éjszaka a múzeumban két részét, a Vasökölt, a Gyakornokokat vagy a 2006-os Rózsaszín párducot, de két Stranger Things epizódot is ledirigált. 

Egyelőre elég képlékeny a film, mert még mindig nem láthattunk kasszarobbantó videojáték adaptációt és ha az Assassin's Creed sem hozza meg az átütő sikert, akkor a stúdió nem szívesen fog bele az Unchartedbe. Az sem világos még, hogy milyen történetet kapunk, egyelőre két opció van: vagy egy teljesen új sztorit írnak Nathan Drake-nek, vagy hozzányúlnak az egyik amúgy is filmes eszközökben bővelkedő részhez. A pletykák szerint utóbbi lesz a nyerő, mert Nate El Dorado elveszett kincsei után ered, ami ugye megegyezik az első játék (Drake's Fortune) céljával, de mivel a rész a karakter eredettörténete is egyben, kézenfekvő, hogy ehhez nyúljanak.

Még egy apróság a végére, a stúdió PG-13 korhatárt határozott meg, tehát vérengzés semmiképp nem lesz, de ez nem jelenti azt, hogy az akcióból vissza vennének, csak kicsit családbarátibb lesz a kalandozás, nagy hangsúlyt fektetve a rejtélyek megoldására.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.