Hirdetés

Új Street Fighter websorozat jön tavasszal

|

Hirdetés

A Machinima és  a Capcom újra összeállt a Mortal Kombat: Legacy websorozat után, hogy jövő tavasszal elhozzák nekünk a következő élőszereplős, online szériát, a Street Fighter: Resurrection-t. Ez lesz a Machinima első olyan websorozata, amely a népszerű, go90 névre hallgató közösségi platformon keresztül kerül kiadásra. A Street Fighter: Resurrection öt fejezetből fog állni és a története tíz évvel játszódik a Street Fighter: Assassins Fist websorozat eseményei után, amely szintén a Machinimán futott, még 2014-ben. A Resurrection websorozat azonban már nem az elődben bemutatott Ryura és Kenre fókuszál majd, hanem Charlie Nash-t helyezi a középpontba, akit Alain Moussi játszik. Mousit elsősorban a kaszkadőrmutatványai miatt vált ismertté, de egyre több filmben is szerepel, a Kickboxer remake-ben például ő lesz az, akit Jean-Claude Van Damme kiképez. https://www.youtube.com/watch?v=mP8W-ezRwzk A Street Fighter: Resurrection visszatér az Assassins Fist rendezője, Joey Ansah, valamint a Ryu-t és Ken-t alakító Mike Moh, valamint Christian Howard is. Egyelőre ennyit tudunk a 2016. márciusára várható websorozatról, de a Machinima hamarosan bejelenti majd a többi részletet is. Ti várjátok már?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.