Hirdetés

Újabb ízelítő érkezett az Infernóhoz

|

A Tom Hanks által alakított Robert Langdon ismét történelmi titkok nyomába ered, de ezúttal még egy amnéziával is meg kell küzdenie.

Hirdetés

Mindannyiunk kedvenc szimbólumkutatója, Robert Langdon (Tom Hanks) hamarosan visszatér a mozivászonra az Inferno című filmben. Nemrég új előzetes is érkezett a filmhez, most pedig egy kis kedvcsinálóval csigázzák tovább a rajongók érdeklődését.

 

Hirdetés

Az Inferno Dan Brown azonos című bestseller-regényéből készül. Robert Langdon leghíresebb kalandja A Da-Vinci kód volt, majd leforgatták az Angyalok és démonokat (amely a könyvek kronológiája szerint az első rész). A harmadik könyv, Az elveszett jelkép egyelőre nem élt meg filmváltozatot, az Inferno a negyedik rész. Tom Hanks mellett Felicity Jones (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, A mindenség elmélete), Ben Foster (Warcraft: A kezdetek), Irrfan Khan (Pi élete) és Omar Sy (Életrevalók) játsszák a főbb szerepeket.

A történet szerint Robert Langdon amnéziával tér magához egy olasz kórházban: semmire nem emlékszik abból, ami az elmúlt napokban történt vele. Mindennek a tetejébe  egy újabb, történelmi titkokkal átszőtt összeesküvésbe keveredik, amelyhez Dante Isteni színjátékának első része, a Pokol - vagyis az Inferno - adja a kulcsot.

Az Inferno október 13-án startol a mozikban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.