Hirdetés

Újra együtt A Gyűrűk Ura stábja!

|

Egy Zoom hívás mind felett! Ezzel a jelmondattal invitálunk meg egy nagyon különleges ötven percre.

Hirdetés

Josh Gad arra használta fel a járvány miatt előálló helyzetet, hogy virtuálisan összehozza néhány igazán nagy filmklasszikus szereplőgárdáját. Előkerült már a Goonies és a Vissza a jövőbe stábja is, most pedig egy valódi nagyágyúval készült Gad, aki A Gyűrű Szövetségét (és plusz pár embert) hívott meg a műsorába. Elöljáróban csak annyit árulnék el, hogy az olyan szeretett hobbitjaink mellett, mint Sean Astin, Elijah Wood, Billy Boyd és Dominic Monaghan számos egyéb színész és stábtag is feltűnik, akiket meghagynék meglepetésnek, hiszen a videóban is szép lassan kerülnek felfedésre.

Hirdetés

A tartalomról röviden annyit, hogy számos anekdotára számíthattok, miközben a stáb a régi időkről sztorizgat, mindezen túl pedig jó néhány ikonikussá vált dialógust is felidéznek A Gyűrűk Ura trilógia szereplői. Ha ti is ezekkel a filmekkel nőttetek fel és olyan kiemelt helye van a trilógiának a szívetekben, mint sok másik embernek, akkor kihagyhatatlan ez a videó, ami garantáltan mosolyt csal az arcotokra és talán néhány könnycseppet a szemetekbe.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.