Hirdetés

Újra forog a Hurok rendezőjének új filmje

|

Az Átjáróház szereplőgárdájában helyet kapott Kulka János is.

Hirdetés

Madarász Isti második mozifilmje (az első a 2016-os Hurok volt) egy romantikus fantasy vígjáték lesz Átjáróház címmel, amely Veres Attila (Egy másik életben, Papírlélek) forgatókönyvéből készül. A történet különleges, hiszen egy olyan srácról (Bárnai Péter) szól, aki egy hullaház újdonsült portásaként szerelmes lesz, csakhogy a kiszemelt lány (Rujder Vivien) az első találkozásuk után meghal. Ám még ez sem választhatja el őket egymástól, ugyanis a hullaházban éjszakánként olyan csodák történnek, amelyeknek köszönhetően újra találkozhatnak - de leselkedik rájuk veszély is egy földöntúli hatalmú, az élőkért nem lelkesedő szellemlény (Kulka János) képében.

Hirdetés

A film stábja abban a szerencsés helyzetben volt, hogy már a dobozban vannak a stúdióban, speciális díszletben és filmtechnikával, nagy statisztériával rögzített felvételek, így mostantól egy hónapon át a külső helyszíneken - például a Farkasréti temetőben, a Kelenföldi Erőműben és a Tárnoki Kőfejtőben - játszódó jeleneteket forgathatják, majd jöhet közel félévnyi utómunka.

Természetesen a forgatás során kiemelten figyelnek a biztonságos munkakörülményekre is, így rendszeresen tesztelik a stábtagokat, mindenki számára biztosítanak védőfelszerelést és csak feltétlenül szükséges számú alkotócsapat tartózkodhat a felvételek helyszínén. Muhi András, az Átjáróház vezető producere a következőket mondta el a projektről:

"A kényszerű leállást igyekeztünk a javunkra fordítani az utómunka csapattal és a rendezővel, Madarász Istivel. Átnéztük az eddig felvett jeleneteket, amelyekből készítettünk is egy első vágatot, hogy pontosabb képet kapjunk a film dinamikájáról hangulatáról. Így sokkal magabiztosabban láthatunk neki a hátralevő részek forgatásának, ráadásul a tanulságokat levonva kisebb finomhangolásokat is eszközöltünk a történet menetén. Jó volt egyben megnézni az eddig leforgatott részeket, és a látottak alapján csak megerősíteni tudom, amit eddig is gondoltam. Olyan egyedi látványvilágú, modern romantikus fantasy vígjátékkal lepjük meg a nézőket, amellyel magyar filmben eddig nem találkoztak."

Az Átjáróház 2021. első negyedévében lesz látható a mozikban Bárnai Péter, Rujder Vivien, Kulka János és Kútvölgyi Erzsébet főszereplésével. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.