Hirdetés

Újra mozikba kerül a Ponyvaregény

|

Az Alien-filmek, a 2001: Űrodüsszeia, a Vissza a jövőbe, a Keresztapa és a Terminátor után újabb kultklasszikust köszönthetünk a mozivásznon: jön a Ponyvaregény digitálisan restaurált változata!

Hirdetés

Quentin Tarantino 1994-es klasszikusa sokak életében meghatározó élmény és nem csak Bruce Willis jellegzetes káromkodása miatt. Hamarosan újfent (vagy éppen először) hallhatjuk majd Vincent és Jules zseniális párbeszédeit a mozikban, ugyanis a klasszikusokat leporoló Pannonia Entertainment és a Freeway Entertainment együttműködésének jóvoltából ez a kultikus film is visszatér. 

Hirdetés

A Ponyvaregény digitálisan felújított változatát augusztus 25-től vetítik országszerte a mozik. A premierhéten Budapesten kizárólag a Corvin moziban lesz műsoron (szinkronosan), majd szeptemberben a Művész Mozi és a Toldi Mozi és csatlakozik a vetítéssorozathoz (feliratosan vetítik).

Persze a többi nagyváros sem marad ki a kihagyhatatlan élményből, a Ponyvaregény többek között Szegeden, Szolnokon, Pécsett, Debrecenben, Miskolcon és Salgótarjánban is látható lesz (szinkronnal). A részletes listát itt találjátok. Örülünk, Vincent?

A következő bemutató szeptember végén esedékes, akkor a Casablanca kerül sorra majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.