Hirdetés

Új írót kapott az Uncharted film

|

Ha hiszitek, ha nem az Uncharted filmváltozat még mindig napirenden van a Sony-nál és már találtak is hozzá egy vadonatúj forgatókönyvírót, akinek a személye bizakodásra adhat okot.

Hirdetés

Régóta húzódik az Uncharted adaptációja, számos alkotó neve felvetődött már a projekttel kapcsolatban az évek során (például David O. Russell és Neil Burger) és a Sony még mindig nem mondott le róla. Tavaly a Förtelmes főnökök rendezője, Seth Gordon került szóba rendezőként, azonban elhagyta a fedélzetet, mikor a Sony új elnöke, Tom Rothman más kreatív megközelítést szeretett volna a filmnek. 

Hirdetés

Azóta semmit sem hallottunk a tervezetről, most viszont a Variety jelentette, hogy az Uncharted film új forgatókönyvírót kapott Joe Carnahan (Fehér pokol, A szupercsapat, Füstölgő ászok) személyében, aki ugyan nagyon szeretné elvállalni a rendezést is, viszont mivel a Bad Boys 3 lesz a következő munkája, így inkább arra koncentrál majd és az Unchartedből csak íróként veszi ki a részét. Twitteren gyorsan próbálta is megnyugtatni a rajongókat, hogy már fellélegezhetnek, mert rajta lesz a témán: 

A Sony rendezőt egyelőre még nem talált az adaptációhoz, de Carnahan csatlakozásával felgyorsulhatnak a dolgok, plusz az Uncharted 4: A Thief's End közelmúltbeli megjelenésével egyébként is nagy most a hype a franchise körül. Mindazonáltal a korábban 2017. június 30-ra belőtt dátumot jó eséllyel nem fogják tudni tartani.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.