Hirdetés

Uncharted mozi: megvannak a szereplők?

|

Az eddig sem volt kétséges, hogy David O. Russel fogja tető alá hozni az Uncharted c. játék mozis változatát, de azt csak találgathattuk, hogy kiket látna benne szívesen. Most kiderült!

Hirdetés

Bár Nathan Fillion (Castle, Firefly) minden erejét bele vetve kampányolt azért, hogy ő lehessen Nathan Drake, ez mégsem jött össze neki. Helyére szerencsére/sajnálatos módon (mindenki húzza alá a neki tetszőt) előzetes infónik szerint Mark Wahlberg-et (Max Payne, The Fighter) szerződtették le. A játékbeli sztorit adaptálja át forgatókönyvvé Kyle Ward, és azt pletykálják, hogy David O. Russel Robert De Niro-t, és Joe Pesci-t is megszertné nyerni egy-egy mellékszerepre. Kérdem én a jelen levő Uncharted-fanatikusokat, jól van ez így?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.