Hirdetés

Útban az élőszereplős Fullmetal Alchemist film

|

Hirdetés

Közel hat évvel a nagy sikerű manga és anime sorozat, a Fullmetal Alchemist befejezése után, az Elric fivérek, Edward és Alphonse újra visszatérnek, hogy a bölcsek köve után kutassanak, ám ezúttal élőszereplős formában. A Crunchyroll információi szerint Hiromu Arakawa fantasztikus mangáját, Fumihiko Sori rendező veszi kezelésbe, akinek a 2008-as Ichi-t és a 2012-es Dragon Age: Dawn of the Seeker-t köszönhetjük. Az Acél Alkimistát a Hey! Say! JUMP és az NYC tagja, Ryosuke Yamada kelti életre a japán filmben. A páncélbazárt testvérét pedig CGI-al alkotják majd meg. A Fullmetal Alchemist egy alternatív világban játszódik, ahol az alkímia valós tudomány és a hozzáértők egy része a kormánynak dolgozik Állami Alkimistaként. A sorozat az Elric fivérek történetét mesélik el, akik édesanyjuk halála után megkísérlik a tiltott emberi transzmutációt, annak érdekében, hogy visszahozzák őt az élők sorába. A kísérlet azonban rosszul sül el, Edward elveszíti az egyik kezét és az egyik lábát, Alphonsenak pedig az egész teste eltűnik, csupán a lelkét sikerül megmenteni azzal, hogy Ed egy páncélhoz ragasztja hozzá. Az incidenst követően a legendás bölcsek köve nyomába erednek, hogy visszaállítsák a testüket eredeti formájára, ennek elérése érdekében pedig Edward csatlakozik az Állami Alkimisták közé. [caption id="attachment_84904" align="aligncenter" width="800"]

edwat
Ryosuke Yamada (balra) és Edward Elric (jobbra)[/caption] A film forgatása idén júniusban veszi kezdetét Olaszországban és egészen augusztusig zajlik majd a munka. A premier 2017-ben esedékes. Ti mit gondoltok a projektről? Láttátok, olvastátok az eredeti alkotást? Ha megengedtek egy személyes véleményt: szerintem egy Netflixes sorozatként (3-4 évaddal) sokkal hatékonyabban lehetne elmesélni ezt a történetet.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.