Hirdetés

Véget ért a Captain Marvel forgatása, de bőven lesz még mit csinálni rajta

|

Nem fognak unatkozni a Marvel Kapitány effektesei, hiszen egy teljes filmen keresztül kell majd hitelesen megfiatalítaniuk Samuel L. Jackson-t.

Hirdetés

A film társrendezője, Ryan Fleck Instagram posztjából derült ki, hogy véget ért a Captain Marvel március óta tartó forgatása. A munka javarészt Los Angeles környékén zajlott, de New Orleansban is megfordult a stáb. Marvel produkció léven ez a film sem fogja rejtegetni, hogy melyik univerzumhoz tartozik és a rajongók legnagyobb örömére két jól ismert és szeretett karakter is vissza fog térni ebben a 90-es években játszódó szuperhősmoziban.

Hirdetés

A nosztalgikus idősík nagy kihívás elé állítja a film utómunkáin dolgozó szakembereket, hiszen meg kell fiatalítaniuk a visszatérő Samuel L. Jackson-t (Nick Fury) és Clark Gregg-et (Phil Coulson). A stúdiónak szerencsére nagy gyakorlata van már ebben, hiszen Michael Douglasszel, Kurt Russellel és Robert Downey Jr.-al is megcsinálták már ezt korábban. Azokban az esetekben viszont csupán kisebb jelenetekről volt szó. A jelek szerint Jacksonnak jóval nagyobb szerepe lesz annál, mint gondoltuk. Kevin Feige így nyilatkozott ezzel kapcsolatban:

"Szerintem elég elképesztő, hogy lehetőségünk van akár ilyesmire is. Ennek a technológiának köszönhetően Sam Jackson most egy olyan filmünkben szerepel, amiben végig 25 évvel fiatalabb."

Feige elárulta, hogy Clark Gregg esetében is alkalmazni fogják ezt az eljárást, úgyhogy igazán autentikus élményre számíthatunk. Az effektesek munkáját talán egy picit megkönnyíti az, hogy mindkét színész meglepően fiatalos valódi korához képest. Gondoltátok volna, hogy Jackson már 69 éves?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.