Hirdetés

Találkoznál Hodorral? Nyerj belépőt a bécsi Comic-Conra! (Lezárva)

|

Nagyszabású nyereményjátékot hirdetünk a Reed Exhibitions jóvoltából! Két szerencsés nyertesünk párjával együtt elutazhat a bécsi Comic-Conra, ahol többek között a Trónok harca Hodorjával és a Gyűrűk Ura Gimlijével is találkozhatnak.

Hirdetés

Egy izgalmas játékra invitáljuk azokat, akik mindig is el szerettek volna jutni egy Conra', azonban még nem volt lehetőségük rá, vagy csak újra szeretnék élni a nagy élményt. Idén második alkalommal kerül megrendezésre Európa Comic-Conja, a VIECC, azaz a bécsi Comic-Con, ahol több, mint 23 ezer négyzetméteren közel 300 kiállító várja az érdeklődőket. És ez még nem minden! 

Hirdetés

A népszerű képregényírókon- és rajzolókon, a gigászi méretű rajongói csoportokon, a megannyi képregényen, cosplayeren és videojátékokon kívül olyan sztárok várják a nagy találkozást, mint Jeri Ryan Star Trek: Voyagerből, mindenki Hodorja, Kristian Nairn a Trónok harcából, Mark Pellegrino, valamint a Gyűrűk Ura Gimlije, John Rhys-Davies. Az esemény különleges vendége a világszerte ismert, profi amerikai cosplayer, Yaya Han lesz (az alábbi képen láthatjátok őt), aki először vesz részt Európában ilyen eseményen. 

Reed Exhibitions jóvoltából két páros belépőt sorsoltunk ki azok között, akik válaszoltak egy egyszerű kérdésre, de a nyereményjátékot már lezártuk, a nyerteseket e-mailen értesítettük! 

Az esemény november 19-én és 20-án kerül megrendezésre a bécsi belváros közelében található Messe Wien Kongresszusi Központban. Ha esetleg felkeltette az érdeklődéseteket a hivatalos honlapon utánaolvashattok és még elérhető jegyek is vannak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.