Hirdetés

Will Smith és Martin Lawrence visszatérnek a Bad Boys 3-ban

|

Hirdetés

Még tavaly nyár elején kaptunk róla hírt, hogy a régóta várt Bad Boys 3-mat a Sony végre összehozza, és Joe Carnahan író-rendezőt állította a folytatás élére. Néhány hónappal ezután a stúdió bejelentette, hogy a film 2017 február 17-én érkezik a mozikba, amelyet ráadásul 2019 július 3-án a Bad Boys 4 követ majd. A projekt láthatóan jól halad előre, ám eddig még senki sem erősítette meg, hogy az első két rész sztárjai, Will Smith és Martin Lawrence visszatérnek-e a jövőre debütáló filmben. Egy rádió interjú során azonban most Smith mindenkit megnyugtatott, ugyanis elárulta, hogy színésztársával együtt újra Mike Lowry és Marcus Burnett bőreibe fognak bújni.

Néhány hete találkoztam Martinnal. Nagyjából két éve nem láttam, szóval csak néztük a másikat. Aztán megöleltük egymást és abban a pillanatban mindketten tudtuk, hogy megcsináljuk az új Bad Boys filmet.
A folytatáson már régóta dolgozik a stúdió, ám augusztusban az a kétségbeejtő hír érkezezett, hogy Will Smith még nem írt alá a szerepre. Az most sem derült ki, hogy a főszereplők megkötötték-e már a szerződéseiket, ám a színész szavaiból eléggé egyértelműnek tűnik, hogy mindketten visszatérnek. Kíváncsiak vagyunk, hogy a Bad Boys 1 és 2-ből csatlakoznak-e mások is az új filmhez, úgy mint Gabrielle Union, Theresa Randle vagy Joe Pantoliano. A legnagyobb kérdés mégis az, hogy Michael Baynek lesz-e valamilyen köze a Bad Boys 3-hoz, hiszen a rendezői pályafutása az első rész dirigálásával indult útjára. Természetesen amint tudunk valami újat, rögtön szólunk nektek. Örültök Smith és Lawrence visszatérésének?
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.