Hirdetés

Wonder Woman - Jó lett!

|

Végre közzé tehették rövid véleményüket a kritikusok, és egybehangzóan pozitívak és lelkesek a nyilatkozataik.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy minden tekintetben fellélegezhetnek a DC rajongók, és a Wonder Woman végre beváltja a hozzáfűzött reményeket! Nincsen ugye könnyű dolga, hiszen a Batman v Superman és az Öngyilkos osztag mindent elkövetett, hogy elveszítsük a maradék hitünket a filmes univerzumban, de a Warner tegnap feloldotta az egy héttel ezelőtti vetítés után kiszabott embargót, és a közösségi médiában rövid formában végre elmondhatták lelkes véleményüket a kollégák, akik azért rendszerint szigorúbbak, mint a rajongói vetítések közönsége.

Hirdetés

Elmondható, hogy a vélemények alapján Patty Jenkins remek munkát végzett, filmje valóban az a karakterdefiniáló eposz lett, amit ígért. Gal Gadot színészi kvalitásaival kapcsolatban aggodalmaskodók is megnyugodhattak, karizmatikus játéka a sztárok közé emeli a vélemények szerint. Rácáfolt arra a félelemre, hogy a többi nevesebb és tapasztaltabb mellékszereplő mellett esetleg haloványabban lenne jelen. Külön említik a nagyszerű kémiát Chris Pine-nal, kettejük kapcsolata folyamatosan üdítő humorforrást szolgáltat, valamint érzelmi üzemanyagot, amely alapján nem lehet nem drukkolni küldetésük sikerének. 

Amit le lehet szűrni a film szerkezetével kapcsolatban, hogy az első, themüszkirai életet bemutató harmad egy kissé lassabb tempójú, valamint a harmadik harmadban említenek kisebb döccenéseket. Összességében egy rendkívül pozitív szemléletű, jó humorú, pazar akciójelenetekben gazdag és remek karakterekkel operáló film képe rajzolódik ki, amely végre visszaállítja a DC filmes univerzum becsületét.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.