Hirdetés

Májustól foroghat az új X-Men mozi!

|

Nyilvánvalóvá vált, hogy melyik mutáns mozi következik a sorban.

Hirdetés

Talán a legjobban úgy lehetne jellemezni a 20th Century Fox szuperhősös szériájának, az X-Mennek a sorsát, hogy újrakonfigurálták azt a 2014-es Az eljövendő múlt napjaival. Ugyan az Apokalipszis nem sikerült annyira erősre, mint Bryan Singer előző mutánsmozijai (mondjuk ki: megosztó lett), de érezhetően próbáltak élni azzal a lehetőséggel, hogy úgy rebootolták a teljes sorozatot, hogy az eredeti színészeket nem cserélték le, csupán a fiatalabb énjeikre koncentráltak. Ez pedig a továbbiakban sem fog változni.

Hirdetés

Egy friss jelentés szerint ugyanis májusban kezd el forogni az X-Men: New Mutants. A Le Journal De Montreal jelentése ugyan nem említette, hogy melyik filmről lehet szó, csupán azt állítja, hogy januárban kezdődnek a díszletek építései Montreálban. Azonban a hírt átvette a Den of Geek nevű híroldal, amit maga a New Mutants rendezője, Josh Boone (Csillagainkban a hiba) osztott meg, kiegészítve azzal a kis ironikus megjegyzéssel, hogy

Hmmmm... Vajon melyik mozi lehet is az?

Valójában teljesen logikus lépés ez most a Fox részéről, hiszen egyelőre Singer sem döntötte el, hogy menni szeretne, vagy maradni a franchise élén és egyelőre csak tervek látszódnak körvonalazódni arról, hogy a következő nagy kaland a 90'-es években és javarészt az űrben játszódjon, nem kis részt a Főnix-Saga-t középpontba állítva. Boone filmjében eddig ismeretlen, fiatal mutánsok kapják majd a főbb szerepeket, mint Wolfsbane, Magik, Napfolt, Danielle Moonstar, Mirage, és Ágyugolyó, de ismerős arcok is feltűnnek majd, mnt James McAvoy X professzora (reméljük Deadpool most már nem zavarodik bele az idősíkokba), és az Apokalipszisben debütált Alexandra Shipp ifjú Ciklonja.

A New Mutantsnak egyelőre még nincs bemutató dátuma, viszont 2018 március 2.-a már ki van jelölve egy cím nélküli X-Men mozinak, ami könnyedén ez lehet. Kétségtelen, hogy a szériának jót tesz majd egy kis vérfrissítés, és Boone a Csillagainkban a hibában nagyon jól eltalálta a tini lelket, forgatókönyvíróként pedig hozta onnan magával a Scott Neustadter és Michael H. Weber párost. A fiatal mutánsok szerepei egyelőre még nem tisztázottak, de Maisie Williamst (Trónok harca) és Nat Wolffot (Csillagainkban a hiba, Papírvárosok) már emlegették egy-egy karakter kapcsán, ami így csak még ígéretesebbé teszi a mozit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.