Hirdetés

Zashchitniki trailer - Ismét mozgásban az orosz szuperhősfilm

|

Hirdetés

Már akkor felfigyeltünk Sarik Andreasyan (Amerikai balhé) rendezésére, amikor kiderült, hogy készül, elvégre újdonság egy orosz szuperhősfilmet látni és a Zashchitniki (avagy nemzetközi nevén Guardians) legutóbbi trailere csak még inkább meggyőzött minket arról, hogy ennek bizony helye van a mi mozijainkban is. Most egy újabb kedvcsináló érkezett, amelyben felbukkan mind a négy tag megmutatva képességeiket, ráadásul a videó végén végre-valahára felfedi magát a félig medve, félig ember harcos, Arsus (Anton Pampushnyy) is, akire már rengetegen kíváncsiak voltak: https://www.youtube.com/watch?v=2lECxLMIuLk A Zashchitniki, vagyis Guardians premierje 2017. február 23-án lesz Oroszországban és reméljük, hogy előbb-utóbb hozzánk is elér. Ti megnéznétek, ha valamelyik hazai forgalmazó behozná?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.