Hirdetés

Zoom meetingen keresztül nosztalgiáztak a Szellemirtók sztárjai

|

Josh Gad műsorvezetésével beszélgettek egy jót a legendás színészek.

Hirdetés

A korábbi, nagy sikerű A Gyűrűk Urás beszélgetés után Josh Gad (A Szépség és a Szörnyeteg, Pixel, Avenue 5) most a klasszikus Szellemirtók-filmek sztárjait boronálta össze egy nosztalgiázós, sztorizgatós beszélgetés erejéig. A jó hangulatú online csevegésben többek között Bill Murray, Dan Aykroyd és Sigourney Weaver is részt vett.

Hirdetés

A könnyed beszélgetést teljes egészében is érdemes meghallgatni, főleg, hogy jó néhány eddig még nem ismert, kulisszák mögötti betekintést és infót kaphatunk a két örök érvényű klasszikussal kapcsolatban. Például arról is szó esett, hogy Sigourney Weaver a meghallgatások során azt mondta, hogy mialatt olvasta a szkript korábbi verzióját, végig arra gondolt, a karaktere kutyává változhatna a film egy pontján. A többi pedig már történelem.

A pocsékul sikerült 2016-os kvázi reboot után hamarosan egy új oldalát ismerhetjük meg a Szellemirtóknak, amiben egy Finn Wolfhard vezette, fiatal srácokból álló csapat veszi át a stafétabotot a nagy öregektől. A Szellemirtók: Az örökség várhatóan 2021 márciusában érkezik meg a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.