Hirdetés

Itt a Zsivány Egyes új magyar előzetese

|

A Star Wars moziverzum első spin-off mozifilmje egyre közelebb, amit a szinkronos kedvcsináló is megerősít rajongói lelkünkben.

Hirdetés

A hazai forgalmazó jóvoltából be is futott a várva várt Star Wars történet második előzetesének szinkronos változata, ami néhány félrefordítással ugyan, de a teasernél jóval összeszedettebb. A magyar hangokra sem lehet sok panaszunk, viszonylag passzolnak az adott karakterekhez, ám ez persze még nagyban változhat a bemutatóig - köztudott, hogy a kedvcsinálók szinkronja a legtöbb esetben jelentősen különbözik attól a verziótól, ami majd a mozikba kerül. Ne is fecséreljük tovább a szót, odafent átadhatjátok magatokat a Zsivány Egyes megunhatatlan ízelítőjének, ahol ha csak néhány levegővételre ugyan, de maga Vader nagyúr is tiszteletét teszi. 

Hirdetés

A mozifilm hivatalos leírása szerint a forrongás idején szokatlan hősök csapata áll össze azzal a küldetéssel, hogy ellopják a Birodalom grandiózus tömegpusztító fegyverének, a Halálcsillagnak a terveit. A Star Wars-történelemnek ez a meghatározó eseménye olyan hétköznapi embereket hoz össze, akik rendkívüli tettekre vállalkoznak, és ezáltal valami mindannyiuknál nagyobb dolog részeseivé válnak. 

A Gareth Edwards  rendezte mozifilm főbb szerepeiben  Felicity Jones, Mads Mikklesen, Diego Luna, Donnie Yen, Jiang Wen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Forest Whitaker és Ben Mendelsohn. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet december 15-én debütál a hazai mozikban, amire már nyomtathatják is a jegyünket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.