Hirdetés

Interjú Grant Gustinnal a Flash – A Villám 2. évada kapcsán

|

A VIASAT3 és a Warner Bros. jóvoltából egy exkluzív interjút olvashattok a The Flash sorozat főszereplőjével, Grant Gustinnal, aki számos érdekességet mesélt a szinkronosan most debütáló második évadról.

Hirdetés

A Flash - A Villám egy sebes iramú szuperhős dráma, ami ''a világ legfürgébb emberének'' villámgyors kalandjait követi nyomon. A sorozatot a DC Entertainment kreatív vezetőjének, Geoff Johnsnak a felügyelete alatt, Greg Berlanti és Andrew Kreisberg írja, és egy átlagos törvényszéki szakértő, Barry Allen történetét meséli el, akinek egy igazi hős rejtőzik a szívében. Gyerekkorában érzelmi sokk érte, mikor szeme láttára gyilkolták meg édesanyját, az apját pedig ártatlanul ítélték el a bűntettért. Ezután a fiatal Barryt egy detektív, Joe West fogadta örökbe. Miután a városban váratlanul felrobban a S.T.A.R. Labor részecskegyorsítója, amelynek sugara Barryt is eltalálja, a fiatal tudós arra ébred, hogy hihetetlen új képességre tett szert, aminek köszönhetően képes szuper sebességgel mozogni. Flash maszkja alatt Barry megfogadja, hogy újdonsült erejével Central City lakóinak segítségére siet és megállítja a városban garázdálkodó gonosztevőket, akik közül néhányan maguk is a részecskegyorsító baleset áldozatai.

Hirdetés
 

Az izgalmas sorozat második évada ma, május 24-én debütál a VIASAT3-on szinkronosan (és minden kedden 21 órától dupla résszel tér vissza), ennek apropójából az alábbiak során elolvashatjátok, hogy a főszereplő, Grant Gustin hogyan látja az adott szezont, mik a meglátásai az eseményekkel és természetesen a karakterével kapcsolatban (az interjú nyomokban spoilereket tartalmaz!): 

Mit gondolsz, érzelmileg miként változtatták meg Barryt az első évad eseményei?

Azt hiszem a legnagyobb változás az önbizalmát érinti. Ahogyan közeledtünk az első évad végéhez, egyre több önbizalmat gyűjtött. Úgy érezte tudja, mit csinál. Úgy érezte, mögötte áll a csapat és jó dolgokat visznek véghez, elhitte, hogy az a hős, akinek mindenki mondja. Mindez teljesen a feje tetejére fordul a második évadban.

Hogyan írnád le a második évad kezdetét?

Nos, amikor visszatérünk látni fogjuk, hogy kire hogyan hatott a szingularitás, és össze fogjuk rakni, hogy pontosan mi is történt, mert nem egészen ott folytatjuk, ahol abba hagytuk. Barry, vagy inkább Flash, rengeteg elismerést kap a várostól, amiért megmentette azt, de nehezére esik fogadni ezeket.

© Warner Bros. Entertainment Inc.
© Warner Bros. Entertainment Inc.
                                                   © Warner Bros. Entertainment Inc.

Rossz a lelkiismerete?

Ahogyan azt tudjuk, Eddie Thawne [Rick Cosnett] állította meg Wellst, ő volt a nap hőse. Barry tudja ezt, és azt hiszem ezért nehéz számára elfogadni a rá irányuló figyelmet. Elkerül mindenkit, akivel dolgozik, mert nem szeretné, ha még valakinek meg kellene halnia. A második évad elején magányos farkasként munkálkodik, és máshogy intézi a dolgokat, mint korábban.

Barry többé már nem az a boldog srác, akit az első évadban megismertünk?

Egyértelműen egy sötétebb lelki állapotban van, amikor újra találkozunk vele. Ami azt illeti, szerintem hosszú idő kell neki a második évadban, mire kikecmereg ebből a sötét helyről és újra a pozitív Barry lesz. Remélem, hogy hamarabb jutunk el erre a pontra, mint később. Az egyetlen dolog, amiből többet szeretnék az a könnyedség. Karaokézni akarok, és jól szórakozni a történettel, de rengeteg nehéz súllyal kell megbirkóznunk az első szezon évadzárója után.

                                                   © Warner Bros. Entertainment Inc.

Hogyan reagálnak a többiek erre az új és sötétebb Barry Allenre?

Joe és Iris próbálják kirángatni ebből a fázisból, mert ez nem az a Barry, akit ismernek és szeretnek. Mindig is tudott bízni az emberekben, pozitív maradni és tovább lépni, de ezeket a tulajdonságait egyelőre elveszítette. Azt hiszem megringatták a hitét, a hitét önmagában és abban, hogy képes megvédeni a várost.

Kételkedik a saját képességeiben is?

Felőrli őt, hogy kint vannak azok a metahumánok. Most pedig egy egészen új adag érkezik, akik máshogyan szerezték képességeiket, mint az eddigiek. Szóval igen, szerintem kezd egy kicsit sok lenne Barrynek, ráadásul az embereket is kizárta, mert nem szeretné, hogy miatta essen bajuk.

Hogyan tudja maga mögött hagyni ezt a negatív gondolkodást?

Barrynek új mentora lesz. Ez a mentor pedig segíteni fog neki új módokat találni a képessége használatára, szóval az évad során érettebbé válik. Egy új képességet fog felfedezni a második epizódban, ami miatt már nagyon izgatott vagyok. Próbálja visszanyerni az önbizalmát. Kezd azzá a hőssé válni, vagy legalábbis kezdi úgy érezni, hogy az a hős, akiként a város kezeli az évad erején.

                                                   © Warner Bros. Entertainment Inc.

Könnyebbé válik eljátszani Flasht, ahogy haladsz előre? Egyszerűbbek az akciójelenetek, most hogy az első évad már a hátad mögött van?

Óh, igen. Logisztikailag, minden könnyebbé vált, amikor akciójelenetekre kerül a sor. Most már tudom, hogyan működnek a speciális effektek. Rengeteg vendégrendezővel dolgozunk, akik számára végre hasznos lehetek, mert már értek bizonyos dolgokat, amiket ők talán nem, így mindenképpen könnyebb lett a dolgunk. Általánosságban, már tudom mire számíthatok, amikor elolvasok egy oldalt. Nem azt gondolom, hogy 'Óh, ez menő.', hanem azt, hogy 'Óh, ezt kell csinálnunk az epizód elkészítéséhez.' Mentálisan sem leszek annyira feszült, mert tudom, hogy mit kell tennem.

Milyen érzés John Wesley Shippel dolgozni, aki az eredeti Flasht alakította, a 90-es években?

Imádom Johnt. Az összes veterán közül, akikkel dolgoztam, valószínűleg John adta a legtöbb tanácsot. Olyanokat, hogy maradjak igaz önmagamhoz, bízzak magamban a karakter életre keltésekor, és higgyek abban, hogy okkal választottak a szerepre. Beszéltünk a felelősségről és a nyomásról, ami egy ilyen franchise esetében nehezedik az emberre, és azt mondta, hogy hagyjam figyelmen kívül. Annyit mondott, ''Csak tedd, a dolgod.'' Csodálatos volt Johnnal dolgozni, nagyszerű színész. Úgy gondolom, hogy a közös jeleneteink, az érzelmesebb jelenetek, a sorozat legjobbjai közé tartoznak. Élvezem a vele folytatott munkát.

                                                  © Warner Bros. Entertainment Inc.

Ez azt jelenti, hogy jobban szereted az érzelmes részeket az akciójeleneteknél?

Igen, a családi és baráti jeleneteken a legjobb dolgozni színészként. Jesse Martin egy olyan színész, akire már 10 éves korom óta felnéztem, az agyam eldobom, hogy most vele dolgozhatok. Az, hogy most már a barátom, a világ egyik legelképesztőbb dolga. Csodálatos velük munkálkodni, és azt hiszem mindketten hozzájárultak, hogy jobbá váljak az első évad során.

Hogyan fognak az emberi kapcsolatok fejlődni a második évadban?

Ezek közül mindkét kapcsolat könnyű számomra, van miből merítenem, mert közel állok a családomhoz. Úgy érzem, hogy minden apró részlet igazán autentikus, természetes érzelmek, amik telibe találnak, szóval valóságosnak érződik. Azt hiszem ezért olyan könnyű és érzelemmel teli. Szerintem Jesse és John is hasonlóan gondolja.

                                                © Warner Bros. Entertainment Inc.

Mennyire szeretnél Supermannel találkozni?

Ő az a DC-s karakter, akit legszívesebben fogadnék a sorozatban. Imádnám látni Supermant, vagy legalább csak Clark Kentet egy rövid időre.

A Glee-s hátteredből kifolyólag, megkérdezted már Andrew Kreisberg vezető producert, hogy mit szólna egy musicales epizódhoz?

Nem, még nem, de egy könnyedebb évadot szeretnék idén, ezért említettem a karaoke bárt is. Imádnám, ha sűrűbben meglátogatnánk azt a karaoke bárt, ahol az első évadban is jártunk, de egy musical epizód talán majd a 10. évadban jöhet, most még nem. Maradjunk csak a karaoke bárnál egyelőre.

Az interjút köszönjük a VIASAT3-nak és a Warner Bros.-nak! És ne feledjétek: ma, május 24-én a Flash - A Villám második évada szinkronosan debütál a csatornán, majd keddenként, 21:00 órától dupla epizóddal tér vissza a sorozat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.