Hirdetés

Steve Jobs életrajz magyarul

|

Ma estétől kapható Steve jobs életrajza magyar nyelven.

Hirdetés

Az Apple vezére októberben hunyt el, életrajza még október 24.-én megjelent Walter Isaacson munkájaként a Simon and Schuster kiadónál. A kötet magyar nyelvű verzióját villámsebességgel készítették el, hiszen egy hónappal a megjelenés után már a hazai érdeklődők is lapozhatják.
A magyar nyelvű kötetet először az Alle bevásárlóközpont Libri könyvesboltjában lehet megvenni, egészen pontosan ma este hattól. A többi könyvesboltban csak holnap kerül a polcokra. Az Alle-ban közel száz érdeklődő jelent meg, a könyvre egyébként több ezer előjegyzést rögzítettek.
Török Hilda, a könyv egyik szerkesztője elárult néhány dolgot a könyvvel kapcsolatban. A több mint hatszáz oldalas kötet lefordítása normális körülmények között 12 hónapos munka, de ezúttal rohammunkával, négy hónap alatt fejezték be a könyvet - mondta el a szerkesztő. A magyar változaton - amelyet a Steve Jobs októberi halála miatti, előre hozott amerikai kiadás felgyorsított - tizennyolc ember dolgozott. Ami a terjedelmet illeti: a könyv 18 ezer leütés, és egyedül a névmutató 1700 soros.

Ugyancsak ma este jelent meg egy, a Magyar Posta által kibocsátott bélyegkülönlegesség, amely Steve Jobsnak állít emléket. A perforált képet is magába foglaló sorszámozott emlékívek korlátozott példányszámban készülnek és egyedi tartóban lesznek elérhetők a filatéliai ritkaságok gyűjtői és a vizionárius zseni emlékét megőrizni vágyók számára.
Az emlékív perforált képén Steve Jobs portréja, az emléklap külső borító oldalain pedig néhány jellegzetes mozdulatának sziluettje látható. A belső oldalon Rubik Ernő gondolatai szerepelnek magyar és angol nyelven.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.