Hirdetés

Fargo - Ewan McGregor a harmadik évadban

|

Egy remek második évad után a közeljövőben elkezdődnek a Fargo harmadik szezonjának munkálatai is, amelyben Ewan McGregornak igazán különleges szerepet szánnak.

Hirdetés

A nagyszerű antológiasorozat, amelyet a Coen-fivérek Fargo című filmje inspirált folytatódik a harmadik évaddal, amit ősszel kezdenek el forgatni, valamint az FX-nek sikerült megszereznie egy igazi nagyágyút is, rögtön két szerepben. 

Hirdetés

A Deadline értesülései alapján a csatorna Ewan McGregort szerződtette le a Fargo 3. évadára, ráadásul rögtön két karaktert is eljátszik majd a fiatal Obi-Wan Kenobi: ő lesz egy testvérpár, Emmit és Ray Stussy mindkét tagja. Míg Emmit Minnesota parkolókirálya, jóképű ingatlanmogul és családapa, igazi amerikai sikertörténet az övé, addig kisöccse, Ray problémás típus, igazi csőd, pocakos és kopaszodó, aki felügyelőtisztként tengeti napjait és sikertelenségéért bátyját okolja.

További csavar a dologban, hogy míg a második évad a hetvenes évekbe kalauzolt minket, addig a harmadik felvonás csak pár évvel játszódik a jelenhez közeli első eseményei után, 2010-ben. A Fargo sorozat atyja szerint az új évad kapcsolódni fog egyes pontokon a korábbi szezonok történeteihez, sőt akár korábban látott szereplők is felbukkanhatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.