Hirdetés

Utolsó évadjára készül a Grimm és a Hazug csajok társasága

|

Két, mondhatni veteránnak számító sorozat köszön el a nézőitől hamarosan.

Hirdetés

Szomorú nap lesz a mai a címben szereplő sorozatok rajongóinak. Kezdjük az előbbivel. Az NBC-n 2011 óta futó misztikus-szörnyes-nyomozós sorozatról a minap derült ki, hogy a januárban érkező 6. szezon lesz az utolsó.

Hirdetés

Bár szomorúak vagyunk, hogy a 6. évad lesz az utolsó, izgatottak is vagyunk, mert egy nagy bumm-mal igyekszünk elbúcsúzni.

Ám ami ennél talán jobban felizgathatja a hazai sorozatfanokat, az a Pretty Little Liars kaszája. Az itthon Hazug csajok társasága címen futó széria nagy népszerűségnek örvend hazánkban, de Amerikában is egyfajta kultusz veszi körül, így sokaknak fájhat majd az elvesztése. Az utolsó, 7. évad tehát 2017. áprilisában indul útjára, a sorozat fináléja pedig augusztus 30-án lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.