Hirdetés

Hivatalos: Érkezik a Netflix Megtorló sorozata

|

Ha valaki megkedvelte a Daredevil 2. évadában a Jon Bernthal által alakított brutális karaktert, akkor annak is örülni fog, hogy a Marvel és a Netflix komolyan számol Megtorlóval.

Hirdetés

Amióta kiderült, hogy a Megtorló is szerepet kapott a Daredevil 2. évadában, folyamatosan pletykák röppentek fel, hogy nem csak a Fenegyerekkel való összecsapása erejéig láthatjuk majd a kegyetlen igazságosztót, hanem a Netflix a későbbiekben teret enged neki egy saját sorozat erejéig.

Hirdetés

Nos, jó néhány szivárogtatott infó és cáfolat után végre eldőlt: a Netflix tovább bővíti a Marvel sorozat univerzumát, ugyanis berendelte a Megtorló spin-off sorozatát. Jon Bernthal újra magára ölti az ikonikus koponyával ellátott felsőjét és útnak indul, hogy vért ontson az éjszakában. A Daredevil 2. évadának legemlékezetesebb, legbrutálisabb és még a legmeghatóbb pillanatai közül is néhányat kétség kívül Bernthal lehengerlően zseniális alakításának köszönhettünk. A hihető alakításhoz állítólag az is hozzájárult, hogy a színész, elmondása szerint a forgatás ideje alatt végig a karakterben maradt. Egy rendkívül brutális, részletes, rétegelt és mély karaktert kaptunk, ráadásul mindezt egy fantasztikus eredettörténettel keretbe zárva, amely kiváló alapot készített elő egy saját történet kibontására. A feladattal Steve Lightfoot-ot, a Hannibal egykori showrunnerét bízták meg. 

A Megtorló egy nagyon erős bemutatkozáson van túl, ezzel remek alapot nyújtva egy saját történet kibontakoztatására.[/caption] Rengeteg potenciál rejlik a sorozatban és ha a streamszolgáltató eddigi Marvel szériáit nézzük, minden bizonnyal egy újabb remek sorozatot kaphatunk majd. A bejelentésen és egy pofás bejelentő teaseren kívül sajnos egyelőre több információt nem tudni, de bizonyára a közeljövőben a legégetőbb kérdéseket is megválaszolják majd, mint például, hogy a Megtorló részét képezi-e majd a jövőre érkező Defenders minisorozatnak, amely összeboronálja majd a szolgáltató addig kiépítendő szuperhős univerzumát, illetve, hogy ez mit jelent a Daredevil 3. évadára nézve. Az elkövetkezendő két évben elég szoros tempóban áraszt majd el szuperhős sorozatokkal a Netflix, ami az eddigi minőséget tekintve nem is igazán baj.  

Ezzel a Megtorló vált hatodik sorozattá, amely a Netflix és a Marvel úttörő közreműködése jóvoltából kapunk meg, ebbe beletartozik az ősszel debütáló Luke Cage, a jelenleg is készülgető Iron Fist és a Peabody-díjjal jutalmazott Jessica Jones is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.