Hirdetés

Jövőre érkezik az Attack on Titan 2. évada

|

Számtalan halogatás és pletyka után végre eldőlt: jövőre érkezik az Attack on Titan 2. évada.

Hirdetés

A Wit Studio felügyelete alatt készült el még 2013-ban Hajime Isayama bestseller mangájának sorozatadaptációja, azóta jó néhány alkalommal felsejlett, hogy érkezik a második évad is, de ez valahogy folyamatosan csak tolódott. Ezidáig.

Hirdetés

Eredetileg már idén meg kellett volna érkeznie az új epizódoknak, ám a spanyol viszonteladó cégnek köszönhetően kiderült, hogy ezt a dátumot nem fogják tudni tartani a sorozat készítői. A Crunchyroll szerint a sorozat eredeti stábja visszatér, ám Tetsuro Araki vezető rendező és Masashi Koizuka epizód rendező irányítása alatt. A továbbiakban bizonyára még több információt megtudhatunk az új évadról, addig viszont lejjebb megtekinthetitek az első promóciós képet. Az Attack on Titan második évada 2017 tavaszán érkezik majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.