Hirdetés

Ilyen lenne, ha mindenkit Nicolas Cage játszana a Trónok harcában

|

A Photoshop csodákat művelhet értő kezekben, most éppen Nicolas Cage arcát varázsolták oda az összes Trónok harca szereplő képére. A végeredmény sírva nevetős.

Hirdetés

Nicolas Cage örökké belopta magát a szívünkbe az olyan klasszikus filmjeivel, mint az Ál/Arc, a Con Air, A szikla és a Tolvajtempó, de sajnos be kell ismernünk, hogy az utóbbi évek során megkopott már a színész renoméja. De talán majd a Trónok harca ezen is segít. 

Hirdetés

Egy lelkes Reddit-felhasználó, egy bizonyos CarlosDanger100 a Photoshop segítségével megoldotta, hogy mindegyik Trónok harca szereplő úgy nézzen ki, mint Cage, amely több mint 25 különböző karaktert jelent. Ember legyen a talpán, aki képes végignézni ezt a válogatást mozdulatlan arccal, hiszen szemöldök felkúszik, mosoly görbül a megoldások láttán: 

Itt megnézhetitek az összeset. Szerintetek melyik a leginkább Cage-szerű karakter?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.