Hirdetés

Atyám, egy rajzfilmhős! - érkezik magyarul a Son of Zorn

|

Az amerikai FOX idén újabb felnőtteknek szóló animációs sorozatot mutatott be, amely az eddig látottaktól, például A Simpson családtól vagy a Family Guy-tól főként abban különbözik, hogy csak a főszereplője animált figura, mindenki más élő ember.

Hirdetés

A Son of Zorn főszereplője Zorn, egy erőszakos, animált harcos, aki egy dél-csendes-óceáni sziget, bizonyos Zephyria lakója, valamint egy Kaliforniában élő hús-vér tinédzser édesapja. Zorn egyik nap úgy dönt, hogy otthonát elhagyva az Amerikai Egyesült Államokba költözik, hogy újra exfeleségével és fiával lehessen.

Hirdetés

Ehhez azonban áldozatot kell hoznia; le kell vetkőznie kegyetlen harcos énjét, és egyszerű munkát vállalva, apaként viselkedve meg kell mutatnia a körülötte élőknek, hogy tisztességes, jóravaló ember. A beilleszkedés azonban nem megy egyszerűen, ez pedig jó pár vicces szituációt előidéz majd.

Az Atyám, Zorn! hazai premierje az október 30-án induló új humorcsatornán, a Humor+ nevű adón lesz. Egyelőre még pontos időpontot nem tudunk hozzá, de az biztos, hogy nem csak ezt nézhetjük majd ezen a tévéadón. A klasszikusokban gazdag kínálatról ide kattintva tudhattok meg többet is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.