Hirdetés

Atyám, Anger Zsolt - ilyen lesz a Son of Zorn magyar változata

|

Az amerikai FOX egyik őszi újdonsága a kevert műfajú Son of Zorn meglepően hamar elér hozzánk is, ráadásul egy nem akármilyen magyar változat kíséretében.

Hirdetés

November 3-án, este fél tízkor mutatkozik be a frissen induló Humor+ nevű tévéadón Atyám, Zorn! címmel az élőszereplős és az animációs műfajt vegyítő szitkom. A remek premiernézettséggel nyitó, azóta felemás számokat hozó produkció első évada 13 részből fog állni, az esetleges folytatásról viszont még nem döntött az amerikai tévécsatorna.

Hirdetés

A sorozat fő- és címszereplője egy animált karakter, egy barbár harcos, aki egyszer csak úgy dönt, hogy visszatér hús-vér családjához, ex-feleségéhez és gyermekéhez, hogy bebizonyítsa számukra, tud ő jó férj és apa is lenni. Az emberek világában azonban nem megy minden olyan könnyen számára, mint ahogy azt tervezte.

A főszereplő magyar hangja az eredeti változatban Jason Sudeikis, így a magyar szinkronban Zornt Anger Zsolt hangjával hallhatjuk majd, hiszen ő szólaltatta meg Sudeikist a legutóbbi pár mozifilmjében is. Ex-feleségének Vándor Éva, fiának pedig Timon Barnabás kölcsönzi majd a hangját.

Jason Sudeikis (Zorn) - Anger Zsolt
Cheryl Hines (Edie) - Vándor Éva
Johnny Pemberton (Alan) - Timon Barnabás
Tim Meadows (Craig) - Kálid Artúr
Artemis Pebdani (Linda) - Sági Tímea
Tony Revolori (Scott) - Boldog Gábor

Magyar szöveg: Dame Nikolett
Hangmérnök: Nagy Márk
Gyártásvezető: Derzsi Kovács Éva
Szinkronrendező: Bartucz Attila
Stúdió: Masterfilm Digital

Forrás: MűsorVízió

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.