Hirdetés

Alien: Covenant - itt a trailer, nem találunk szavakat!

|

Ridley Scott jövőre visszatér az általa teremtett hátborzongató világhoz az Alien: Covenanttal, amelyben Michael Fassbender várhatóan ismét ellopja majd a show-t. A legelső trailer megérkezett és letaglózott minket, mint egy facehugger.

Hirdetés

Miután a 20th Century Fox novemberben meglepett minket az Alien: Covenant nem is olyan távoli dátumával, több fotót is mutatott kedvcsinálóként és kiderült, hogy James Franco is benne lesz a filmben nem maradt más hátra, mint előrukkolni az első komolyabb látnivalóval. 

Hirdetés

Az eredeti Alien előzményeként szolgáló Covenant (amely a Prometheus után a második az előzménytrilógiában) történetében a hasonló nevű kolonizáló űrhajó legénységével ismerkedhetünk meg, akik egy távoli bolygóra tartanak a galaxis szélén. Azt gondolják, hogy egy érintetlen paradicsomot fedeztek fel, de rá kell jönniük, hogy egy sötét és veszélyes világra bukkantak, amelynek egyetlen lakója a szintetikus David (Michael Fasbender), aki a balul sikerült Prometheus expedíció túlélője. A további szerepekben Noomi Rapace, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir és Billy Crudup.

Az Alien: Covenant forgatókönyvét Jack Paglen (Transzcendens) és Michael Green (Smallville, Everwood, American Gods, A királyság, Zöld Lámpás) írták, amelyből a nemrég életműdíjjal jutalmazott Ridley Scott forgatott filmet.A fenti trailer szerint a mester visszatér a gyökerekhez, mi pedig már alig várjuk, hogy borzonghassunk a moziban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.