Hirdetés

Bleed for This trailer - Miles Teller bokszlegendává válik

|

A Creed és a Mélyütés után itt a következő bokszfilm, a Bleed for This, amelyben a híres bokszoló, Vinny Pazienza életét mutatja be.

Hirdetés

A Bleed for This - hasonlóan a Robert De Niro nevével fémjelzett Dühöngő bikához - egy valódi legendát mutat be, akinek élettörténetéből azok is tanulhatnak, akik nem ismerik a sportoló munkásságát. 

Hirdetés

Ben Younger (Brókerarcok) sportdrámájában Vinny Pazienzát, vagy becenevén a Pazmán Ördögöt ismerhetjük meg, aki két világbajnoki cím után egy autóbalesetben súlyos nyaksérülést szenvedett és bár az orvos azt jósolta neki, hogy járni sem lesz képes, Vinny azonban emberfeletti küzdelem árán lábra állt és egy évvel később már ringbe is szállt.

Vinny Pazienza kitartása pedig tökéletes alapanyag egy filmhez. A főszerepre a Whiplash sztárját, Miles Tellert sikerült leigazolni, az edzőjét, Kevin Rooney-t pedig Aaron Eckhart játssza el. Rajtuk kívül Katey Sagal, Ciarán Hinds és Ted Levin tűnik még fel. A külföldi premier november 4-én várható, a hazairól egyelőre nincs hír.

Mit gondoltok róla?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.