Hirdetés

Silence előzetes - végre beleleshetünk Martin Scorsese álomprojektjébe

|

Martin Scorsese elképesztő látványvilággal operáló, epikus történelmi drámájának első előzetese alapján a Némaság biztos résztvevője lesz majd az idei Oscar-gálának.

Hirdetés

Közel 30 év szakadatlan elhivatottság és küzdelem után Martin Scorsese elkészítette álomprojektjét és a premier előtt 1 hónappal debütáló előzetes alapján azt kell mondjuk, megérte kitartania a mesternek. A Némaság egy elképesztően epikus látványvilágú, viszont rendkívül szívfacsaró történelmi drámának ígérkezik.

Hirdetés

Scorsese korábbi filmjeiben dialógusokra kihelyezett jeleneteket komponált, most úgy fest egy minden eddiginél a vizualitásra támaszkodó, lélektani utazásra hívja majd a nézőit. A cselekedetek helyett főként a karakterek lelki világa és a meg nem tűrt hitük miatt történt szenvedésük megélését mutatja majd be. Endo Suszaku regényét alapul véve a Némaság a 17. századba, a japán dzsungelbe kalauzol el bennünket és két jezsuita szerzetest követhetünk majd nyomon, akik mesterüket keresik, ugyanis tudomásukra jutott, hogy a Liam Neeson által megformált Ferreira atya kínszenvedtetései után megtagadta hitét. Az Andrew Garfield és Adam Driver által alakított fiatal szerzetesek érkezésük után csupán kegyetlenséget, végleteket nem ismerő erőszakot és a keresztény hitűek üldöztetésével szembesülnek.

A Némaság rendkívüli várakozásokat előz meg, hiszen mint tudjuk ez az a film, amiért Scorsese egész karrierje során küzdött, de már csak a jócskán lefogyott színészek elhivatottságából is látszik, hogy nem egy mindennapi filmmel lesz dolgunk. Az amerikai megjelenés december 23-án esedékes. Sajnos arról, hogy hozzánk mikor érkezik a film még semmit sem tudni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.