Hirdetés

Fektessünk Kábelt - Újabb előzetesen a Deadpool 2

|

Habár kissé költséghatékony még mindig.

Hirdetés

Az év egyik legjobban várt mozija kétség kívül a Deadpool 2, amely remélhetőleg most is egy kicsit felrázza a sok epikus világmegmentés közepette a nézőket, a Bosszúállók: Végtelen háború után pedig kifejezetten jól eshet a szabad szájú, szabályokat nem ismerő betyár Deadpool vérbő humora. Ebből újfent kaptunk egy kis ízelítőt.

Hirdetés

Ryan Reynoldsék megint oltári kreatívan kezelik a marketinget, ugyanis végre akcióban mutatják a Josh Brolin alakította Kábelt is (ide a rozsdás bökőt, hogy elsütnek egy Thanosos poént), de szemmel láthatóan nincs mindenre elég büdzsé. Ahogy Reynoldsék korábban fogadkoztak, ugyanannyiból akarják elkészíteni a folytatást, mint az előzőt, és szemmel láthatóan ezen nem restek a marketingben sem viccelni, elvégre ez már kb. a negyedik teaser, de még mindig irtó keveset mutattak a tényleges filmből, mégis kellően felcsigáznak a látottak. A Terminátor-filmekbe illő jövőkép, Kábel zúzása, a régi szereplők és az újak felbukkanása (Ricky Baker!!!), no meg persze a folyamatos önreflexió.

Magyar feliratos:

Angol:

A Deadpool 2 május 17.-én rajtol el a mozikban, Ryan Reynolds, Josh Brolin, T.J. Miller, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, Zazie Bietz, Eddie Marsan és Julian Dennison főszereplésével, a filmet pedig az Atomszőkét is jegyző David Leitch jegyzi, amelyben bőven lesznek nindzsák, yakuza, szexuálisan agresszív lesz, mindemellett annyira szól a szeretetről és a barátságról, hogy ez a kaland nyugodtan magán viselheti a "Világ Legjobb Szeretője" feliratot a kávésbögréjén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.