Hirdetés

Feliratos előzetest kapott Doctor Who 12. évada, és a premierdátum is kiderült

|

Ízelítőt kaptunk belőle, hogy Jodie Whitaker milyen kalandokba keveredik a következő szezonban.

Hirdetés

Ahogyan a Doctor Who 11. évadának kritikájában is írtuk, rengeteg módon elhasalhatott volna a sorozat legutóbbi, soft rebootként is felfogható szezonja, azonban a női Doktor remekül vizsgázott, az új showrunner pedig ha nem is egy túlzottan emlékezetes, de maximálisan szórakoztató szezonnal vágott bele a kalandba. Éppen ezért akiknek bejöttek a korábbi epizódok, azok kíváncsian várták a folytatást, most pedig már bele is nézhetünk abba, hogy merre halad tovább a széria. 

Hirdetés

A Doctor Who 12. évada a legújabb információk szerint 2020. január 1-én fog elrajtolni a BBC-n, Jodie Whitaker Doktorja pedig a díszes kompániájával együtt újabb eposzokba illő kalandokra indul, hogy sokadszorra is megmentse a világot - vagy éppen saját magukat. Íme a kedvcsináló magyar felirattal:

Nektek hogy tetszett a Doctor Who korábbi évada? Követitek még a sorozatot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.